Vad vi har fått veta är att Nya Zeeländare mekar mycket, som de själva beskriver det så istället för att köpa det man behöver bygger man det på egen hand. Eftersom killarna här i Davenport åker mycket skateboard och då självklart bygger sina egna brädor har vi bestämt oss för att göra en svensk variant. Förslag mottages med glädje. Bygget har inte börjat men så fort vi tar tag i hammaren och spiken så får ni veta.

Idag har det inte blivit någon segling. Vi har mekat med båten så allt stämmer nu inför regattan. Det har heller inte varit någon stress under dagen utan en vilodag skulle man kunna säga. Imorgon kommer vi ha tränings race inför torsdagens tävlingsstart vilket vi ser väldigt mycket fram emot.

Annat värt att veta är att teamet har varit och smakat lite på OS känslorna. Bara några hus bort fick vi veta att självaste OS facklan från Sidney 2000 befann sig. Genast gick vi dit med både kamera och ett leende i högsta hugg och knackade på. Vi båda tycker det är skönt att redan nu få lite försmak på känslan från Olympiska Spelen och med facklan i handen blev suget efter en OS plats starkare.

Mvh
Team DackBerg

Annonser

2 svar to “”

 1. Kristina Says:

  Tjena,
  det där med att kliva av bussen i tid känner vi ju igen från Hunnebostrand, eller hur Nicklas? Bäst att Fredrik tar täten vid avklivning.
  Sen en kommentar till att skata – är det verkligen er grej? Viss risk för skador.. Kanske ni ska satsa på surfandet istället 😉
  Men visst är NZ härligt?!! Själva håller vi just på att försöka få klart med boende i alperna efter att ha skottat fyra gånger hemma idag! Har säkert kommit 25 cm snö.//Kristina

 2. Victor Västernäs Says:

  Vad har hänt med alla utlovade bilder? Os-facklan hade man ju vilja se…
  Annars låter det ju som ni har det gött, lycka till på regattan!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: