Go dag

Idag började vi dagen med en biltur intill Auckland city. Vi fick lite inside guidning och besökte en hel del coola affärer. Nicklas införskaffade sig också nu ett par nya löpardojjor eftersom han lämnade tillbaka de andra han köpte här nere pga storleksproblem. Vi besökte även den inhemska hamburgekedjan Burgerfuel som Team Dackberg starkt rekomenderar. Det var absolut dom godaste hamburgarna vi någonsin ätit och då är ändå Floridas In and out hamburgare medräknade.

Vid 3 tiden gav vi oss sedan ut på ett riktigt bra seglingspass. 3-7 m/s började med pålandsvind med relativt stora vågor för att sedan vid 5-tiden vrida 180 grader. Vi hade fokus på lut detta passet och känner att vi blir allt mer säkra på varandra i olika situationer. 

Kl 7 gav vi oss iväg på en timmas löpning i det behagliga vädret. Vi sprang självklart bara i korta shorts för att effektivisera brännan som vi också jobbar hårt med. (Vi har båda två skaffat oss en bonnebränna utan dess like)

Nu väntar en god middag för att sedan gå på fest med bröderna i huset.

Annonser

2 svar to “Go dag”

 1. Gudrun Says:

  Verkligen jättekul att få läsa om era dagar såväl till sjöss som på land. Snacka om gôtt flyt med alla kontakter ni har och verkar få.
  Här på andra sidan klotet har sportlovet inletts. I Skatås susar skidåkarna förbi på milen och nybörjare testar slalom-och snowboardåkning i Brudarebacken. OS i Vancouver är invigt och ikväll gäller skidskytte.
  Stay ship shape och lycka till med er fortsatta segling och vistelse!
  Kram Gudrun

 2. Amanda Says:

  Hallå killar! När kommer bilderna? Låter som ni har det lika gött som vi i Chamonix.. två veckor här är verkligen inte fel på nåt sätt! Ha det så bra, keep up the good work!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: