Long time since

Nu var det ett bra tag sen vi bloggade, vi ber om ursäkt men har haft lite dåliga internett förbindelser. Sedan träningslägret i tauronga har vi flyttat över till en annan famlij. Det är också en 470 seglare som har en svensk mamma, dvs alla förstår svenska utan Hamich (pappan). För överigt är han också tränare har tränat OS-teamet för GBR 3år irad och har extremt mycket kunskap.

Vi har också inlett en ny tävling North Americans som är en 3dagarstävling. Tyvärr hade Fredrik bränt sina fötter i den starka solen och fått en stor blåsa som bidrog till en infektion. Detta bidrog till att vi ej deltog den första dagen på tävlingen. Lite otur..

Vi återkommer med mer om tävlingen imorgon!

Nu är det bara 5 dagar tills vi sticker hem, känns lite jobbigt…

Annonser

Ett svar to “Long time since”

  1. Lars J Says:

    Det blir en fin kontrast när ni kommer hem ska ni se. Svårt isläge i Östersjön med 40 båtar som fastnat i packis varav 2 stora Viking line färjor..
    Ser annars fram emot en fin vinterdag mellan Sälen och Mora på söndag, har just grundpreppat skidor och packat skidkläder. Håller väderprognosen (mellan 10 och 1 minusgrad, svag vind, ingen nederbörd och lite lätt molnighet) har jag en bra chans att komma under 6-timmarsgränsen vilket vore kul.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: