Seglingen är igång på hemma plan

I måndags var det dags för årets första mekardag med vår båt Africa ” Another Fucking Regatta I Can’t Afford. Kärleken till båten är enorm, båten är en riktig glädjespridare. Smuts och skit har lyckats sprida sig på båten under vintern det gjorde att vi körde av båten med lite cleaner + Wax.  Framåt lunch kunde vi äntligen sjösätta vår glänsande pärla för första gången i år i Sverige.

Vi har nu tränat segling ute i Långedrag, efter ett uppehåll på ca 3 veckor har vi kommit igång riktigt bra redan efter bara några pass på vattnet. Det känns verkligen att träningen på Nya Zeeland har lönat sig.

470 Besättningen Anton Dalberg och Sebastian Östling har verkligen visat framfötterna i år och det ska bli kul att få träna och mäta våra kunskaper med dem under de kommande veckorna. Förhoppningsvis kommer vi få till lite träning i eventuellt Kullavik eller Lerkil för att få bra havsförhållanden. Team DackBerg kommer att träna på hemmaplan fram tills slutet av maj då vi åker iväg på vår första Världskupp i Holland.

Hälsningar DackBerg

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: