Första dagen

Nu har vi seglat första dagen och de 2 första racen. Race nummer ett kommer iväg efter 3 omstarter och tillslut en sista med blackflag. Vi startar hyffsat bra och får ett väldigt bra spår på första kryssen. Ca 200-300 meter kvar till märket så blir vägvalet inte det bästa men vi rundar 7. Efter en halvvind med lite problem tappar vi ytterligare någon båt och nere vid gateupprundningen är vi med som 9. Sista kryssen gör vi bra och seglar upp oss och rundar 5 kvar var bara länsen och halvvinden. Tyvärr så blir det en ganska stor kommunikations miss vid rundningen till den sista halvinden och vi tappar 2 båtar med bara någon meter. Vi blir då överkörda och ytterligare 3 båtar slinker förbi. Vi slutade altså på 10 plats i ett race där mkt mer finns att hämta.

I race nummer två startar vi ganska dåligt men lyckas runda relativt bra endå. Återigen slutade vi kryssen ganska dåligt och rundar ca 8 efter lite upp och ner så lyckas vi tillslut gå imål som 5.

Givetvis är detta inte slutet utan självfallet så har vi inte signat ut och det medför att vi antagligen kommer få 5 extra poäng per race. vi skall dock in i en protest om detta eftersom vi frågade dom igår om sign in och ut och då sa de till oss att det inte var något. Det dom menade då var att det inte var något för tune upp racet. Lite olyckligt att man inte har 100% koll men vi får se hur det går.

Imorgon glömmer vi inget och bara gör det vi skall göra, segla snabbt

/TeamDackBerg

Annonser

3 svar to “Första dagen”

 1. Lena D Says:

  Gott killar!
  Racca på med rätt fokus.
  lägg gärna upp lite sommarfrascha bilder med.
  Ha de…

 2. Per J Says:

  Grattis till de fina resultaten idag – nu har ni gort det ni skrev att ni skulle.
  //Per

 3. Lena Says:

  Grattis till bra resultat idag.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: