2 Race kvar

Hej alla läsare, vi ber som hemskt mycket om ursäkt för vår dåliga uppdatering på bloggen, det har tyvärr varit väldigt mycket strul med internet.

Det som har hänt är i alla fall inga goda nyheter.

I förrgår seglade vi tre race, varav vi seglade otroligt dåligt i första och sista racet, 2:a racet gjorde vi en bra start och slutade 4 efter att vi seglat riktigt bra. Sista racet startade vi närmast lä båten och olyckligtvis var vi ca 1-2 sek för tidiga och fastnade på lä fartyget. Det gjorde att vi var tvungna att göra en 360 och sen fortsätta med racet. Efter sen starten blev det väldigt svårt att segla upp sig sen. Killen som startade precis i lovart om oss slutade 3 i det racet…..

Igår seglade vi bättre men i otroligt svåra förhållanden. Vinden var mellan 12-15 knop och i första racet låg vi med i topp 5 men det blev väldigt tight inför sista rundningen och tyvärr lyckades vi sämst av dessa båtar och slutade 12 i det racet. Andra racet låg vi också med i topp 5 men sista länsen blev svår och vi tappade 3 båtar. Vi blev 8 i mål men vi hade tyvärr tjuvstartat. Vi blev lite för heta på startlinjen när det var svartflagg uppe.

Idag ska vi segla ett race och just nu ligger vi 20 med 2 race kvar att segla. Just nu sitter vi och väntar på att vinden ska vrida från syd till väst då sjöbrisen kan komma in.

// Team DackBEn otrolig god Middag utanför tältetVi hittade ett majsfält och Fredrik tvekade inte en sekund för en god majskolv.erg

Annonser

2 svar to “2 Race kvar”

 1. Lars Josefsson Says:

  Såg ingen majs på middagsbordet blev det förrätt eller har ni den till att mata duvorna? Har hört att de franska bönderna är lite temperamentsfulla.

  Annars får jag erkänna att jag inte saknat någon mellanrapportering eftersom datorkoll hemma inte är så lockande när man sitter större delen av dan framför en på jobbet (har jobbat en vecka nu).

  Hoppas det blev en bra avslutning!

  //Lars

 2. Lena Says:

  Tagen på bar gärning 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: