Imperia i Italien

Hej,

Nu är vi nere vid Italiens norra sydkust nära Frankrike. Vädret har varit växlande under 2 dagar, igår hade vi strålande sol och riggade båten i bara T-shirt men idag har vi suttit på vattnet och huttrat av kyla.

Nerresan gick bra med lite för mycket snö i norra tyskland men resten var riktigt bra, knappt snö på vägarna när vi körde över alperna. Känns nu gött att vara ner bredvid lyx Yachter och riktigt fin natur. Vi kan se bergstoppar mer snö på från vattnet när vi seglar.

Idag seglade vi 2 race med riktigt svåra förhållanden. Första racet blev förstört av en Italienare som inte vejde när vi var styrbort och han babord. Det kostade oss att vi missade ett stort högerlyft som varade resten av den kryssen så vi rundade bland de sista. Men vi seglade upp oss under racets gång men är inte nöjda med resultatet. Andra racet var det frånlandsvind d.v.s. sjukt svåra förhållanden eftersom kryssmärket bara låg 100 m från land och lan bestod av höga berg. Första kryssen lyckades vi lösa på ett klart godkänt sätt men andra länsen blev desto svårare. Vi hade helt enkelt inte turen på vår sida.  När båtarna som ligger precis bredvid har vind men inte vi så känns det orättvist.

Men vi ser fram framemot morgon dagen.

Hälsningar
Team DackBerg

Annonser

Ett svar to “Imperia i Italien”

  1. Lena D Says:

    Hej!
    Hur går det. det verkar som det går trögt med att då ut resultat ialla fall.
    SKänt att det känns hyfsat för er. Håll er längst fram så inga italienare eller någon annan kan strula till det för er. Det är det bästa råd jag kan ge. Ha de gott och LYCKA TILL

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: