Tävlingen avslutad i Imperia

Hej,

Sista dagen i Imperia blev riktigt bra. på morgonen såg det ut att bli ännu en dag med ingen vind och dåligt väder men vid 11 tiden blev vi ut skickade på vattnet och första starten gick vid 12 tiden. Underbara förhållanden blev det, växlande vind mellan 8-15 knop. Racen varade i 45 minuter och vi tror aldrig att vi har seglat med en mer effektiv seglings ledning. Sista starten var kl 15:00 och de lyckades få ihop 4 race under dagen med sista starten precis innan kl 15:00. Vi seglade bra under dagen med växlande resultat, 8, 2, 11, 5.

Undanvindarna var svåra  i och med stora vågor och trixiga vågor. Vår styrka under dagen kan man nog säga var kryssarna där vi hade helt okej fart men även bra vägval som gjorde att vi fightades med toppen. Vi slutade 6 på tävlingen med blandade känslor. Vissa delar är vi nöjda med men känner att vi inte borde vissa av våra misstag.

// Team DackBerg

Annonser

Ett svar to “Tävlingen avslutad i Imperia”

  1. Lena D Says:

    Hej!
    Va fint det ser ut att vara. Jag hör att ni har det ganska bra. Hoppas bara att det blir bra seglingsväder och vindar på tävlingen. Annars har ni förhoppningsvis fått en bra träningsperiod.

    Ha de..

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: