Värlscup Hyeres!

Nu har vi varit bedrövligt dåliga på att uppdatera bloggen och vi tänkte sammanfatta lite kort vad som hänt sedan sist.

Vi Var ju som sagt på Mallorca i nästan 6 veckor och kvalade in till Guld på världscupen där. Första gången vi seglar guldfinal och det är en viss skillnad. Alla båtar är mycket duktiga och det blir verkligen viktigt att vara med från början i varje race, det är ingen som ger iväg en meter i onödan. Vi avslutade Mallorca med ett bra sista race och kom 13 .

Efter Mallorca åkte vi över till fastlandet igenmot destination Toulonmen tog en tur förbi Valencia också. I toulon var det träning i 1 dag sedan ännu en regatta dock inte värlscup. Vi hade sagt att detta skall vara en träningsregatta för oss där vi la focus på olika saker under racen. Vi kvalade tyvärr inte in i guld men lyckades dock vinna silverfinalen.

Nu sedan i torsdags är vi i Hyeres och världscup nr 2 för Team Dackberg är i gång för fullt. Vi har nu seglat klart de 6 första seglingarna och gruppindelningen är nu gjord. Vi har stundtals seglat väldigt bra men har tyvärr gjort ganska stora misstag där vi tappat väldigt mycket placeringar. Team DackBerg har kvalat in i guld och laddar nu för fullt för att göra upp med värlseliten under de 3 nästkommande dagarna.

Stay tuned

Annonser

Ett svar to “Värlscup Hyeres!”

  1. Per J Says:

    Hej på Er,
    vad händer med seglingen, synd att ni slutat att uppdatera. Det var himla kul att kunna följa era framfarter på olika regattor.
    Skulle vara kul om ni kunde börja igen.

    //Per

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: